Uz email marketing ponekad do korisnih suradnji

Dobila sam nedavno email marketing poruku u kojoj tvrtka nudi svoje usluge. Njihov interes je bio doći do ovih klijenata, a email marketing je bio način da pošalju svoju poruku do budućih potencijalnih klijenata.

Uz email marketing ponekad do korisnih suradnji

Ovako je taj email marketing izgledao:

Poštovani,

nismo se nikada bojali suradnje s velikim tvrtkama, ali smo uvijek radije surađivali s malim i srednjim poslovanjima. Jednostavno, bilo je zabavnije gledati kako naš doprinos pomaže njihovom rastu nego tražiti svoj smisao u mašineriji velikih korporacija.

I mi smo samo obični ljudi koji vole dobiti potvrdu da radimo dobre stvari.

Mnogi naši klijenti krenuli su od nule, nas su upoznali na početku svog postojanja i zajedno smo uzajamno gradili svoja poslovanja.

Takvi klijenti su npr. Mirna Sišul – regionalno poznata umjetnica kojoj smo izradili nekoliko web stranica i trgovina i s kojom surađujemo punih 10 godina. Krenuli smo surađivati kada je bila puno manje poznata i slavna nego sada, a danas gotovo da nema domaćeg lifestyle medija koji nije objavio neki osvrt na njezin rad ili intervju s njom. Iznimno smo ponosni na suradnju s njom, a sudeći po pohvalama Mirninog tima, i oni vole raditi s nama:

„Osim izrade i osmišljavanja web projekta, Codeart.studio je konfigurirao, razvio, implementirao i doveo do kraja sve dodatne module što smo poželjeli i predložili. Facebook integracije, Twiter, marketing kampanje, pisanje prodajnog pisma, dali su odgovore na specifičnosti koje postoje na sva tri projekta.

 Codeart.studio savršeno poštuje rokove i zadane ciljeve. Sa Codeart.studio se lako i jednostavno dogovoriti, lako ih je razumijeti. Prije kretanja u posao ponude koje izrade te popratni tekst u mailu objasni i pojasni gotovo sve.

Koristim priliku da preporučim Codeart.studio i gospodina Želimira Grafa sa svojim timom svim ozbiljnim ljudima koji žele naprijed, a web shvaćaju kao danas osnovni alat za bilo koji oblik posla.“

Takav email marketing koji koristi direktnu prodaju uz svjedočanstva dosadašnjih klijenata je sve češći i niti jedna mail adresa nije zaštićena kad je email marketing u pitanju. No, ponekad baš ovim putem do vas dođe informacija koja vam je i potrebna.