Frajerski Nespresso

Prijateljica mi već mjesec dana puni glavu s pričama o kavi Nespresso koju su dobili u uredu. Kaže mi da nema bolje kave od Nespresso kave i ja sam joj zaista počela vjerovati.

Naravno da sam nakon nekog vremena počela istraživati po internetu i čitati o tim aparatima za kavu kao i vrstama kave koje nude i zaista sam se zaljubila u tu kavu.
Zamislite Nespresso nudi  vrsta kava iz cijeloga svijeta. Pa kako je to moguće pitam se ja?


Svaki je okus tako pomno opisan da možete i osjetiti točno te note i okuse. Uglavnom nakon nekog vremena što sam maštala o tome, pitala prijateljicu da već jednom pozove na kavu u njezin ured. Ja moram okusiti taj Nespresso jer kako ću znati je li to što pišu zaista tako.

I jedno jutro zvoni meni telefon kad ono moja prijateljica me zove da neka svartim ako mogu.
Mislim si ja pa naravno da mogu. Uvijek nađem vremena za vrhunsku kavu. I došetala sam tako do njezinog ureda sva sređena, našminkana. Uostalom znam, da kod nje u uredu ima zgodnih kolega pa sam se dotjerala najbolje što sam mogla.

Malo smo se smješkale, rukovale s upravo tim zgodnim kolegama i onda me odvela u njihovu kuhinju kako bi se napokon upustile u avanturu otkrivanja Nespresso kave.

I sada je bila velika dilema ispred mene. Koju kavu probati? Ja ne znam koju bih kavu isprobala kao prvu. Toliko sam čitala da sam zaboravila sama sebi napraviti rang listu poželjnih kava, ili top 3 Nespresso kave koje se moraju odmah u trenu popiti.

Prijateljica me smirivala i rekla mi polako, baci oko na izbor pa će ti doći. A tamo ono toliko boja kapsula, vidim sve neke poznate sorte, imena zemalja i onda sam joj rekla daj kao prvu Roma kapsulu molim te. Što lije lijepo mirisalo ljudi moji…